Kampen för friskare liv med CF och PCD

INFORMATION TILL ALLA!

 

Från styrelsens sida vill vi informera om att vi har beslutat att inte genomföra någon ny omgång av Skate4-air nästa år. 2018 har RfCF kongress och med två stora event i år och ett stort möte i april 2018 är vår bedömning att vi måste ta det lite lugnt med event. Även om det är en stor källa till energi och glädje att ordna dessa tillfällen, så kräver det också en stor arbetsinsats. Styrelsen vill passa på att tacka för alla insatser från både kanslipersonal och ideella krafter som gjorde Skate4-air och CF-spelen möjliga under året!

Hälsningar, styrelsen

 

Läs mer Läs mindre
226 543 kr total collected 500 000 kr Our goal

Skapa en individuell insamlingssida eller skapa ett lag med kollegor, vänner eller familj. Behöver du lite inspiration? Kolla på de fantastiska exemplen nedan!

 

Visa alla nyheter
17-01-2017 | 13:05

Tack, älska de kusin!

 När en ärftlig kronisk sjukdom finns i en familj påverkar det alla så det känns väldigt speciellt och värmande att så många i min familj både ska åka skridskor på eventet och att min kusin Ann-Katrin donerat pengar! Ni gör mig väldigt glad! Och jag har ju fler kusiner så hoppet om fler donationer består så att jag kan nå mitt insamlingsmål. Läs mer